Home / Actueel / Nieuws / Ben jij onze nieuwe Specialist Ruimtelijke Ordening?

Ben jij onze nieuwe Specialist Ruimtelijke Ordening?

- Jouw kennis omtrent ruimtelijke ordening en milieu inzetten voor optimale bedrijfsontwikkeling? Ga bij ons aan de slag als Specialist Ruimtelijke Ordening.

Ben jij onze nieuwe Specialist Ruimtelijke Ordening?

Bijdragen aan bedrijfsontwikkeling: de functie

Als Specialist Ruimtelijk Ordening werk je vanuit een binnendienstfunctie en ondersteun je de adviseurs in de buitendienst. Samen stellen jullie bedrijfsontwikkelingsplannen op voor klanten. Je denkt vanuit het perspectief van de klant en snapt hoe je vraagstukken origineel kunt oplossen. Daarbij werk je nauw samen met je collega-specialisten, de tekenaars en adviseurs in de buitendienst, waarbij je rapporteert aan de Manager van Agra-Matic.

Enkele verantwoordelijkheden:

 • Beoordelen van de ruimtelijke en milieutechnische haalbaarheid van bedrijfsontwikkelingsplannen
 • Ondersteunen in de opstelling van ruimtelijke onderbouwingen, bestemmingsplannen en MER-rapportages
 • Beoordelen landschappelijke inpassingsplannen/stedenbouwkundige schetsen
 • Begeleiden van externe onderzoeken op het gebied van natuur, bodem, water en milieu
 • Continue kennis op jouw vakgebied opdoen en delen met anderen, bijvoorbeeld richting de omgevingswet.

Ben jij onze nieuwe Specialist?

Samenwerking is belangrijk voor je; je draagt met plezier bij aan het kennisniveau van de afdeling door nieuwe kennis te delen met je collega’s. Je staat bekend om je hoge energielevel en daadkracht, waarmee je zelfstandig aan projecten werkt. Denken doe je in originele oplossingen en je steekt graag je handen uit de mouwen. Met je ontspannen instelling haal je met gemak de gestelde doelen, ook als het druk is.

Daarnaast beschik je over:

 • HBO/Academisch werk- en denkniveau
 • Aantoonbare affiniteit met het buitengebied en de moderne veehouderij
 • Actuele kennis van ruimtelijke ordening/planologie en wet- en regelgeving
 • Een flinke portie ambitie om klantvragen te voorzien van de beste oplossing.

 Agra-Matic als werkgever

Het doel van onze organisatie is om onze klanten én onze medewerkers vooruit te helpen. We bieden een aantrekkelijke werkomgeving met veel aandacht voor je persoonlijke- en vakmatige ontwikkeling. Agra-Matic vindt het belangrijk dat jij op je plek zit en je jouw talenten kan blijven ontwikkelen. Onze werknemers zijn betrokken, durven het voortouw te nemen en zetten graag die extra stap.

Ons aanbod:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden o.b.v. opleiding en werkervaring
 • Werken met gepassioneerde en optimistische collega’s
 • On the job training in het doorlopen van ruimtelijke procedures, van het eerste kennismakingsgesprek tot de oplevering van het project
 • Een groeiende organisatie met ruimte voor ontwikkeling en ondernemerschap.

 Ons advies? Hier starten!

Spreekt deze vacature je aan en kun jij niet wachten om je kennis in te zetten in een resultaatgerichte, no-nonsense omgeving? Reageer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina voor 30 november 2018. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Kees Janssen (Manager Agra-Matic), via 06 - 261 480 99. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Maaike Kuijpers (HR Adviseur) vertelt je graag meer: bel 06 - 295 149 38 of mail naar werving@deheus.com.