(Junior) Specialist Ruimtelijke Ordening en Milieu | Ede (Gld)

Jouw kennis omtrent ruimtelijke ordening en milieu inzetten voor optimale bedrijfs-ontwikkeling? Ga bij ons aan de slag als (junior) Specialist Ruimtelijke Ordening & Milieu.

Vacature open

Ede, Nederland

Fulltime

HBO/WO

Solliciteer nu

Wat wordt je rol?

Als (Junior) Specialist Ruimtelijk Ordening & Milieu werk je vanuit een binnendienstfunctie en ondersteun je de adviseurs in de buitendienst. Samen stellen jullie bedrijfsontwikkelingsplannen op voor klanten. Je denkt vanuit het perspectief van de klant en snapt hoe je vraagstukken origineel kunt oplossen. Je hebt hierin een coördinerende rol. Daarbij werk je nauw samen met je collega-specialisten, de tekenaars en adviseurs in de buitendienst, waarbij je rapporteert aan de Manager van Agra-Matic.


Enkele verantwoordelijkheden:

  • Beoordelen van de ruimtelijke en milieutechnische haalbaarheid van bedrijfsontwikkelingsplannen
  • Opstellen van ruimtelijke onderbouwingen, bestemmingsplannen en MER-rapportages
  • Opstellen van omgevingsvergunning milieu en bouw, inclusief geur- ammoniak- en fijnstofrapportages
  • Begeleiden van externe onderzoeken op het gebied van natuur, bodem, water en milieu
  • Continu kennis op jouw vakgebied opdoen en delen met anderen, bijvoorbeeld richting de omgevingswet

Wat vragen wij van jou?

Samenwerking is belangrijk voor je; je draagt met plezier bij aan het kennisniveau van de afdeling door nieuwe kennis te delen met je collega’s. Je staat bekend om je hoge energielevel en daadkracht, waarmee je zelfstandig aan projecten werkt. Denken doe je in originele oplossingen en je steekt graag je handen uit de mouwen. Met je ontspannen instelling haal je met gemak de gestelde doelen, ook als het druk is.

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld HAS, HEAO, HAN, WUR) en aantoonbare affiniteit met of interesse in de agrarische sector en de moderne veehouderij. Je hebt actuele kennis van ruimtelijke ordening/planologie en wet- en regelgeving, en houdt dit ook bij. Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pre. Voorts beschik je over een flinke portie ambitie om klantvragen te voorzien van de beste oplossing.

Wat bieden wij jou?

Het doel van onze organisatie is om onze klanten én onze medewerkers vooruit te helpen. We bieden een aantrekkelijke werkomgeving met veel aandacht voor je persoonlijke- en vakmatige ontwikkeling. Agra-Matic vindt het belangrijk dat jij op je plek zit en je jouw talenten kan blijven ontwikkelen. Onze werknemers zijn betrokken, durven het voortouw te nemen en zetten graag die extra stap.


Wij bieden je een dienstverband voor 40 uur per week met flexibele werktijden in een no-nonsense bedrijfscultuur die zich kenmerkt door vertrouwen, korte lijnen en snelle besluitvorming. On the job training in het doorlopen van ruimtelijke procedures, van het eerste kennismakingsgesprek tot de oplevering van het project.

Een omgeving waar volop ruimte is voor ondernemerschap en eigen initiatief. Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je kennis en ervaring.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan en kun jij niet wachten om je kennis in te zetten in een resultaatgerichte, no-nonsense omgeving? Reageer dan via de sollicitatie button en stuur je CV met motivatiebrief naar werving@deheus.com. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Kees Janssen (Manager Agra-Matic), via 0626148099.

Over Agra-Matic

Agra-Matic is een adviesbureau voor vraagstukken over ruimtelijke ordening en bouw- en milieuzaken binnen de agrarische sector. We maken bedrijven gereed voor de toekomst met plannen op maat. We helpen bij het gehele traject, van planontwikkeling tot bouwbegeleiding. Agra-Matic is een dochteronderneming van De Heus Voeders.

Reageer hier op deze vacature!

Kan ik helpen?