Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Adrie Bekkers

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Adrie Bekkers

Adviseur Varkenshouderij Na zijn studie aan de HAS Den Bosch, richting Varkens-houderij, heeft Adrie jarenlang gewerkt in deze sector als onder andere Bedrijfsadviseur, Huisvestingsspecialist bedrijfsontwikkeling en Projectleider.

Sinds 2012 is Adrie het team van Agra-Matic komen versterken als Adviseur Varkenshouderij in het Midden en Noorden van Nederland. U kunt bij hem terecht met al uw vragen op het gebied van huisvesting, ruimtelijke ordening en milieu.

Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .