Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Bart van Ree

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Bart van Ree

Adviseur ruwvoer- en mineralenmanagement Bart heeft na zijn studie Dier- en Veehouderij aan het Groenhorst College in Barneveld, de CAH in Dronten in de richting Veehouderij en Ondernemerschap succesvol afgerond. Na zijn studies is hij gestart als rundveespecialist bij De Heus Voeders waar hij rundveehouders voorziet van passende voedingsadviezen. Sinds januari 2018 is hij tevens Adviseur ruwvoer- en mineralenmanagement bij Agra-Matic Mineraal. Hij helpt agrarische ondernemers in het oosten van Nederland met vraagstukken rondom (het invullen van de) mestboekhouding, de Gecombineerde Opgave en de KringloopWijzer.

Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .