Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Dieuwke Twisk

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Dieuwke Twisk

Specialist Vergunningen (milieu)

Dieuwke heeft op de Universiteit van Wageningen een Master Animal Nutrition afgerond. Na haar opleiding is zij werkzaam geweest bij een marketing bureau. Sinds januari 2018 is Dieuwke in dienst bij Agra-Matic als Specialist Vergunningen. In deze functie ondersteunt ze onze klanten in het doorlopen van verschillende vergunningaanvragen (milieu, bouw, natuur) en het opstellen van bijbehorende geur-, fijn stof- en ammoniakberekeningen. Ook het opstellen van Milieueffectrapportages en het bijhouden van de wet- en regelgeving behoren tot haar dagelijkse werk.

 


Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .