Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Joris Simmes

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Joris Simmes

Adviseur ruwvoer- en mineralenmanagement Joris Simmes is in 2018 afgestudeerd aan de Aeres Hogeschool (voorheen CAH) in Dronten. Hij heeft daar de studie Agrarische Ondernemerschap succesvol afgerond en zich verdiept in de bodem en vee-voeding. Hij werkt mee op een melkveebedrijf in de Achterhoek.

Sinds oktober 2018 is hij in dienst bij Agra-Matic als adviseur ruwvoer- en mineralenmanagement voor Agra-Matic Mineraal. Hier zal hij agrarische ondernemers in het oosten van Nederland helpen met vragen omtrent de mestboekhouding, de Gecombineerde Opgave en de KringloopWijzer.

Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .