Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Kees Janssen

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Kees Janssen

Manager Agra-Matic en adviseur Varkenshouderij

Kees is na het afronden van zijn studie aan de HAS begonnen als Bedrijfsvoorlichter Varkenshouderij voor het Consulentschap voor de varkens- en pluimvee-houderij in Tilburg. Daarna is hij Bedrijfsadviseur geworden bij Sondag Voeders en aansluitend bij dit bedrijf als Hoofd Buitendienst aan de slag gegaan.

Na de overname door De Heus Voeders B.V. in 2003 is Kees Verkoopleider bij de sector varkens geworden.

In 2007 heeft hij de overstap gemaakt naar Agra-Matic waar hij Directeur is en daarnaast uw aanspreekpunt voor vragen over de varkenshouderij in het Zuiden van het land. Kees is gespecialiseerd in strategische en financiële vraagstukken.


Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .