Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Koen van Bergen

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Koen van Bergen

Adviseur ruwvoer- en mineralenmanagement Koen is in 2017 afgestudeerd aan de HAS ’s-Hertogenbosch in de richting Dier- en Veehouderij. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in de richting van grasteelt, bemesting en bodem. Zijn ouders hebben een melkvee- en zeugenbedrijf waar Koen altijd heeft gewerkt en zo de nodige praktijk kennis heeft opgedaan. 

Na de HAS is hij in dienst getreden bij Agra-Matic als adviseur ruwvoer- en mineralenmanagement waar hij agrarische ondernemers in het zuiden van Nederland ondersteunt met vragen over het bemestingsplan, de Gecombineerde Opgave en de KringloopWijzer.

Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .