Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Lisette Roukens

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Lisette Roukens

Specialist Vergunningen (milieu) Lisette heeft op de HAS Den Bosch de opleiding dier- en veehouderij gevolgd. Na haar opleiding is zij werkzaam geweest bij een ander advies bureau. Sinds september 2015 is Lisette in dienst bij Agra-Matic als Specialist Milieu. Het doorlopen van Omgevingsvergunningprocedures / Melding activiteitenbesluit, het opstellen van Milieueffectrapportages, het opstellen van vergunningen voor de Wet natuurbescherming en het bijhouden van de wet- en regelgeving behoren tot haar dagelijkse werk. 

Heeft u nog geen vergunning voor de Wet natuurbescherming of vragen op het gebied van milieu? Lisette wil u graag helpen.

Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .