Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Mark de Jong

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Mark de Jong

Specialist Ruimtelijke Ordening en Maatlat Duurzame Veehouderij

Mark heeft na het doorlopen van de HAS (Plattelandsontwikkeling) de masteropleiding planologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen afgrond. Daarnaast heeft hij, eveneens aan de Radboud Universiteit Nijmegen, de cursus milieurecht gevolgd. Hij heeft zich gespecialiseerd in de ruimtelijke ordening van het platteland en alle procedures, regels en onderwerpen (zoals natuur en milieu) die hier bij komen kijken.

Mark is sinds 2015 in dienst bij Agra-Matic als specialist Ruimtelijke Ordening en als specialist Maatlat Duurzame Veehouderij. Hij heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van de verschillende vergunningaanvragen (milieu, bouw, natuur, water) en het opstellen van bijbehorende geur-, fijn stof- en ammoniakberekeningen. Ook het opstellen van aanvragen voor de Maatlat Duurzame Veehouderij behoort tot zijn kerntaken. Daarnaast verzorgt hij werkzaamheden op het gebied van ruimtelijke ordening zoals het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen.

Heeft u vragen over uw bestemmingsplan of vragen over het bouwen van een nieuwe stal volgens de Maatlat Duurzame Veehouderij? Mark kan u hierbij helpen.


Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .