Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Maurits Flapper

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Maurits Flapper

Adviseur ruwvoer- en mineralenmanagement

Maurits Flapper is in 2015 afgestudeerd aan de STOAS Hogeschool te Wageningen, richting veehouderij. Naast de opleiding was Maurits actief als zelfstandige dienst-verlener in de agrarische sector (voornamelijk voor melkvee- en pluimveebedrijven).

Sinds december 2015 is Maurits in dienst bij Agra-Matic als adviseur ruwvoer- en mineralenmanagement. U kunt bij hem terecht met vragen over bemestingsplan, de Gecombineerde Opgave en de KringloopWijzer. Zijn werkgebied zal voornamelijk op het noorden van Nederland zijn georiënteerd.


Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .