Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Wim Janssen

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Wim Janssen

Adviseur Varkenshouderij en bouwkundige Wim Janssen is sinds 1976 werkzaam bij Agra-Matic. In de beginjaren heeft hij als commercieel medewerker veel ervaring opgedaan met de verkoop van stalinrichting voor de varkenshouderij. In die jaren was hulp bij bedrijfsontwikkeling nog een extra service van Agra-Matic. Met de komst van de Wet Milieubeheer en het Bouwbesluit kwam de vraag vanuit de markt om Agra-Matic als professioneel adviesbureau vorm te geven. Wim heeft dit proces in de jaren 1990 tot 2000 begeleid en de basis gelegd voor het huidige adviespakket.

Momenteel begeleidt Wim als Bouwkundige, nieuwbouw- en renovatieprojecten voor de varkens- en rundveehouderij. En daarnaast ondersteunt hij collega adviseurs en tekenaars met bouwkundige vraagstukken.

Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .