PERS en MEDIA

Wij delen graag onze expertise

Joost Belt

Group Director Marketing & Sustainability

Pers gerelateerde vragen?

Neem contact op met Joost Whatsapp

Agra-Matic

Agra-Matic is een zelfstandige dochteronderneming van de Koninklijke De Heus Groep. 

Koninklijke De Heus Groep is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en vercommercialisering van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting  in 1911 is de onderneming doorgegroeid naar één van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoeder-industrie. De groei in Nederland is gerealiseerd door autonome groei en overnames. Vanaf eind ’90 vindt er ook een sterke internationale expansie plaats. Door de snelle uitbreiding buiten Nederland behoort De Heus inmiddels tot de top 15 van diervoederleveranciers in de wereld.

Buiten Nederland heeft De Heus activiteiten in meer dan 50 landen, waaronder werkmaatschappijen in Brazile, Polen, Rusland, Tsjechië, Egypte, Ethiopië, Zuid-Afrika en Vietnam. Tevens is De Heus actief op de Chinese en Braziliaanse markt. In China heeft De Heus een strategische alliantie met Wellhope Agri-Tech Co Ltd. Daarnaast is De Heus middels de export van concentraten actief op vele buitenlandse markten, de belangrijkste daarvan in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Wereldwijd heeft de onderneming meer dan 3.000 medewerkers, waaronder 600 in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ede.

Voor meer informatie zie http://www.de-heus.nl/

Uw contactpersoon voor persgerelateerde vragen over Agra-Matic en De Heus Voeders is Joost Belt. U kunt hem mailen via jbelt@deheus.com of bellen op 0318 - 675 500.