Maatlat duurzame veehouderij

Ondernemers met nieuw- of verbouwplannen krijgen met grote investeringen te maken. De overheid wil milieuvriendelijke investeringen stimuleren en beloont je daarom via onder andere de regeling willekeurige afschrijving milieu-investering (Vamil) en de regeling milieu-investeringsaftrek (MIA). Om in aanmerking te komen voor deze investeringsregelingen moet jouw investering beoordeeld worden. Voordat de melding MIA en Vamil gedaan kan worden is het van belang dat er een stalontwerp-certificaat voor de Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) is afgegeven.

Duurzame MDV-stal afgestemd op jouw situatie en wensen

Heb je een vraag aan één van onze adviseurs?
Heb je een vraag aan één van onze adviseurs?

Begeleiding van het MDV-proces

Het volgen van de juiste procedures en het bewaken van termijnen is van essentieel belang bij investeringsregelingen. Het niet op tijd melden van de investering kan betekenen dat er grote bedragen fiscaal voordeel gemist worden, vaak tientallen duizenden euro’s. Agra-Matic kan het gehele MDV-proces, van stalontwerp tot het definitief stalcertificaat MDV, begeleiden. Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van duurzame stallen, zodat wij kunnen toetsen of de investering voldoende gewaardeerd wordt. Een zorgvuldig stalontwerp en het tijdig aanleveren van de gegevens aan jouw accountant is van groot belang om de fiscale voordelen te benutten.
Contact adviseurs Agra-Matic

Benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op 0318 - 675 401 of vul het contactformulier in.

Mark de Jong

Adviseur Ruimtelijke Ordening