WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Resultaatgericht, teamspirit, leren en communiceren

Mirjam van Hall

HR Business Partner

Wil je weten hoe het is om bij Agra-Matic te werken?

Kom dan langs voor een gesprek.

Neem contact op met Mirjam Whatsapp

Welkom bij Agra-Matic

Agra-Matic is een landelijk opererend adviesbureau voor vraagstukken over ruimtelijke ordening en bouw- en milieuzaken binnen de agrarische sector. Wij hebben alle specialismen, inclusief een eigen tekenkamer, onder één dak en zijn daarom in staat je snel en vakkundig te ondersteunen bij al jouw plannen.

Reeds in 1975 is Agra-Matic opgericht als onderdeel van mengvoederbedrijf Meulemans te Ravenstein. De geschiedenis van Agra-Matic laat zien dat wij altijd onderdeel zijn geweest van een mengvoederbedrijf en daardoor altijd een directe lijn met de praktijk hebben gehouden.

Maak kennis met je collega's

Al onze adviseurs, specialisten, tekenaars en managementassistent werken samen om het plan van de agrarische ondernemer te realiseren.


Leren en ontwikkeling

Wij zijn een snelgroeiende organisatie en onze medewerkers maken het verschil. Daarom investeren we in het ontwikkelen van jouw talenten en creëren we een bedrijfscultuur waarin je continu kunt blijven leren en jezelf kunt ontwikkelen, ongeacht je functie.

Onze moderne (digitale) leeromgeving biedt verschillende (online) trainingsprogramma’s afgestemd op jouw leerbehoeften. Ook De Heus specifieke vakkennis wordt aan jou ter beschikking gesteld via ons online leerplatform zodat jij jouw vakkennis nog verder kan vergroten en kan toepassen bij onze klanten. Je krijgt bij ons alle ruimte om te leren, te groeien en samen te werken met collega’s in Nederland maar ook met collega’s over de hele wereld. Kortom, we bieden een inspirerende werkomgeving waarin je jouw talenten kunt ontwikkelen en het maximale uit jezelf kan halen.

Onze bedrijfscultuur is uniek

Bevlogen en betrokken medewerkers zijn van doorslaggevend belang om onze ambities waar te maken. Mensen die ondernemerschap, inzet en leiderschap tonen, dragen bij aan de groei én aan het succes van ons bedrijf, nu en in de toekomst!