Planontwerp

Een goed plan begint bij een goed ontwerp

Planontwerp

Wij kunnen je helpen om tot een goed ontwerp te komen dat voldoet aan jouw wensen, aan de huidige eisen die de maatschappij stelt aan de veehouderij en dat ingepast kan worden binnen de kaders van de geldende wet- en regelgeving.  Ontwerpproces

Iedere opdracht is anders en elk ontwerpproces is uniek. Daarnaast heeft elke ondernemer zijn eigen wensen en elke locatie haar eigen mogelijkheden en beperkingen. Natuurlijk denken wij vanuit onze expertise met je mee over alternatieven of vernieuwende ideeën. Daarbij wordt er gekeken of jouw ideeën mogelijk zijn binnen de huidige wet- en regelgeving omtrent milieu- en bouwaspecten. Bij Agra-Matic houden we tijdens het ontwerpproces rekening met al deze factoren en kunnen wij bouwen op onze jarenlange praktijkervaring. Op deze wijze geven wij elk project op geheel eigen wijze vorm, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.


Toetsen ontwerp

In veel gemeenten wordt een bouwplan voorgelegd aan de welstandscommissie. De commissie beoordeelt of het bouwplan voldoet aan de plaatselijke welstandsnota en of het bouwwerk "esthetisch" past in relatie tot de locatie en de omgeving. Onze tekeningen worden in 3D opgezet zodat het uiteindelijke plaatje, zowel voor jou als ondernemer als voor de welstandscommissie, goed te visualiseren is.