Home / Diensten / Planontwerp

Planontwerp

Een goed plan begint bij een goed ontwerp. Om tot een goed ontwerp te komen dat voldoet aan uw wensen en aan de huidige wet- en regelgeving, zijn de volgende onderdelen van belang:

Iedere opdracht is anders en elk ontwerpproces is uniek. Daarnaast heeft elke ondernemer zijn eigen wensen en elke locatie haar eigen mogelijheden en beperkingen. Natuurlijk denken wij vanuit onze expertise met u mee over alternatieven of vernieuwende ideeën. Tevens wordt er bekeken of uw ideeën mogelijk zijn binnen de huidige wet- en regelgeving omtrent milieu- en bouwaspecten. Bij Agra-Matic wordt tijdens het ontwerpproces rekening gehouden met al deze factoren. Op deze wijze geven wij elk project op geheel eigen wijze vorm, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

In veel gemeenten wordt een bouwplan voorgelegd aan de welstandscommissie. De commissie beoordeelt of het bouwplan voldoet aan de plaatselijke welstandsnota en of het bouwwerk "esthetisch" past in relatie tot de locatie en de omgeving. Onze tekeningen worden in 3D opgezet zodat het uiteindelijke plaatje, zowel voor u als ondernemer als voor de welstandscommissie, goed te visualiseren is. 

Onze adviseurs en specialisten helpen u graag om tot een goed ontwerp van uw nieuwe stal te komen.