OVER ONS

Experts in ruimtelijke ordening en bouw- en milieuzaken binnen de agrarische sector

Advies in de agrarische sector

Agra-Matic is een landelijk opererend adviesbureau voor vraagstukken over ruimtelijke ordening en bouw- en milieuzaken binnen de agrarische sector. Wij hebben alle specialismen, inclusief een eigen tekenkamer, onder één dak en zijn daarom in staat je snel en vakkundig te ondersteunen bij al jouw plannen.


Hoe is het allemaal begonnen?

Reeds in 1975 is Agra-Matic opgericht als onderdeel van mengvoederbedrijf Meulemans te Ravenstein. De geschiedenis van Agra-Matic laat zien dat wij altijd onderdeel zijn geweest van een mengvoederbedrijf en daardoor altijd een directe lijn met de praktijk hebben gehouden.


Innovatieve oplossingen

Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken rondom agrarische bedrijfsontwikkeling. Wij adviseren en begeleiden je bij het gehele traject van planontwikkeling tot bouwbegeleiding. Onze adviseurs worden bijgestaan door onze eigen specialisten op het gebied van milieu, wetgeving, ruimtelijke ordening, bouwkunde en/ of staltechniek. Doordat wij alle specialismen onder één dak hebben, kunnen wij jou innovatieve oplossingen bieden! 

Objectief en onafhankelijk

Agra-Matic, een dochter van de De Heus Voeders, is een objectief en onafhankelijk bedrijf. Wij hebben geen verbintenis met de overheid of andere uitvoerende bedrijven. Onze dienstverlening is transparant dus je weet met wie je zaken doet en wat je kunt verwachten. In Polen is een zelfstandig werkend kantoor van Agra-Matic gehuisvest. 

Ondernemer staat centraal

Bij ons advies staan de wensen en belangen van jou als ondernemer centraal. We streven naar het maximaal haalbare binnen de mogelijkheden van jouw bedrijf en omgeving. 


Maak kennis met je collega's

Al onze adviseurs, specialisten, tekenaars en managementassistent werken samen om het plan van de agrarische ondernemer te realiseren.