Kringlooplandbouw & on the way to planet proof: Agra-Matic adviseert en begeleidt

05 juli 2019
-
3 minuten

Onderwerpen als ‘kringlooplandbouw’ en ‘On the way to Planet Proof’ komen vaak voorbij. Veel melkveehouders vragen zich af wat dit voor hun bedrijf betekent en wat ze er mee kunnen. Agra-Matic (een dochteronderneming van De Heus) investeert in kennis en capaciteit om melkveehouders en onze rundveespecialisten te ondersteunen bij deze vragen.

Onze rundveespecialisten krijgen veel vragen van melkveehouders. Vaak kunnen zij de vraag zelf direct beantwoorden, een ander deel is beter op zijn plek bij onze experts van Agra-Matic-Mineraal. Dit zijn vragen die bijvoorbeeld voorbij komen:

Bij deze vraagstukken helpen wij u graag om tot de beste oplossing voor uw bedrijfssituatie te komen en om daarmee uw verdienmodel te verbeteren.

Uitbreiding team en verdieping in kennis

Up-to-date kennis en ervaring is de basis om u goed te kunnen adviseren. Daarom hebben wij ons Agra-Matic-Mineraal team onlangs uitgebreid. Ons team bestaat uit de volgende adviseurs in ruwvoermanagement, mest en mineralen:


Dit mineralenteam zorgt ook voor de training van de rundveespecialisten van De Heus op de bovengenoemde onderwerpen. Zo zijn we u samen goed van dienst. Neem gerust contact op met de specialist van het Agra-Matic Mineraalteam uit uw regio. Wij brengen u graag vooruit!