Home / Over Agra-Matic / Over ons

Over ons

Agra-Matic is een landelijk opererend adviesbureau voor vraagstukken over ruimtelijke ordening en bouw- en milieuzaken binnen de agrarische sector. Wij hebben alle specialismen, inclusief een eigen tekenkamer, onder één dak en zijn daarom in staat u snel en vakkundig te ondersteunen bij al uw plannen.

Reeds in 1975 is Agra-Matic opgericht als onderdeel van mengvoederbedrijf Meulemans te Ravenstein. De geschiedenis van Agra-Matic laat zien dat wij altijd onderdeel zijn geweest van een mengvoederbedrijf en daardoor altijd een directe lijn met de praktijk hebben gehouden. 

Innovatieve oplossingen

Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken rondom agrarische bedrijfsontwikkeling. Wij adviseren en begeleiden u bij het gehele traject van planontwikkeling tot bouwbegeleiding. Onze adviseurs worden bijgestaan door onze eigen specialisten op het gebied van milieu, wetgeving, ruimtelijke ordening, bouwkunde en/ of staltechniek. Doordat wij alle specialismen onder één dak hebben, kunnen wij u innovatieve oplossingen bieden! ;

Objectief en onafhankelijk

Agra-Matic, een dochter van de De Heus Voeders, is een objectief en onafhankelijk bedrijf. Wij hebben geen verbintenis met de overheid of andere uitvoerende bedrijven. Onze dienstverlening is transparant dus u weet met wie u zaken doet en wat u kunt verwachten.

In Polen is een zelfstandig werkend kantoor van Agra-Matic gehuisvest. Voor meer informatie kunt u kijken op hun website.

Ondernemer staat centraal

Bij ons advies staan de wensen en belangen van u als ondernemer centraal. We streven naar het maximaal haalbare binnen de mogelijkheden van uw bedrijf en omgeving. 


Wilt u meer weten over Agra-Matic? Neem dan gerust een kijkje bij onze projecten.