Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Bart Dijkgraaf

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Bart Dijkgraaf

Adviseur Rundvee- en Pluimveehouderij en brandspecialist

Bart is afgestudeerd aan de CAH van Dronten richting dier- en veehouderij. Tijdens en na zijn studie heeft Bart met veel plezier gewerkt bij verschillende rundvee-houderijen en zo veel praktische kennis en ervaring opgedaan.

Bart is sinds 2006 in dienst bij Agra-Matic als specialist Vergunningen voor de rundveehouderij, daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in Brandveiligheid (voor alle sectoren).

Vanaf 2015 heeft hij de stap gezet naar Adviseur voor zowel de rundvee- als de pluimveehouderij. Zijn verantwoordelijkheden omvatten het begeleiden en uitwerken van uiteenlopende projecten in het Noorden van Nederland.

Bart kan u helpen met zowel een kleine aanpassing in een bestaande stal, als het volledige ontwerp van een nieuw bedrijf. Daarnaast is hij onze brandspecialist en kan hij u helpen met alle vraagstukken op het gebied van brandveiligheid, voor alle sectoren en bijbehorende typen stallen.


Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .