Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Dick Heideman

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Dick Heideman

Adviseur Rundvee en bouwbegeleider

Dick is afgestudeerd aan de HAS te Dronten in de richting Dier- en Veehouderij. Sinds 1991 is hij in dienst bij Agra-Matic. De eerste jaren als verkoper voor stalinrichtingen en daarna als adviseur voor de sector rundveehouderij en als bouwkundig begeleider.

Dick is als Adviseur Rundveehouderij het aanspreekpunt voor ondernemers met bouwplannen in Midden Nederland. Samen met de ondernemer worden belangrijke keuzes gemaakt om de benodigde vergunningen aan te kunnen vragen en wordt, indien gewenst, het bouwproject aanbesteed en na realisatie opgeleverd.


Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .