Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Freddy Westrik

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Freddy Westrik

Adviseur ruwvoer- en mineralenmanagement

Freddy is afkomstig van een melkveehouderijbedrijf en is in 2012 afgestudeerd aan de Hogere Landbouwschool in Dronten in de richting Dier- en Veehouderij. Sinds 2013 is Freddy werkzaam bij de De Heus Voeders als klachtenfunctionaris binnen het team van de Verkoop-binnendienst.

Vanaf december 2015 is hij in dienst bij Agra-Matic Mineraal. Binnen Agra-Matic vervult Freddy de functie van Adviseur ruwvoer- en mineralenmanagement voor de regio Midden-Nederland. U kunt bij hem terecht met vragen over mestboekhoudingen, Gecombineerde Opgave en de KringloopWijzer. Dit alles aangevuld met passende adviezen.


Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .