Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Guus ten Hove

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Guus ten Hove

Adviseur Varkens- en Pluimveehouderij

Guus ten Hove is adviseur voor de intensieve sectoren. Na zijn studie dierwetenschappen aan de Wageningen Universiteit heeft Guus 12 jaar gewerkt in de vakbladjournalistiek. In die rol heeft hij een breed netwerk opgebouwd in de veehouderij en zich gespecialiseerd op het communicatievlak.

 

Sinds april 2018 is Guus als adviseur actief in de varkenshouderij en pluimveehouderij bij Agra-Matic. Vanuit die rol begeleid thij projecten op het gebied van bedrijfsontwikkeling, milieu en bouw. Zijn werkgebied ligt voornamelijk in het zuiden van het land.

 

Guus kan u helpen met kleine aanpassingen in de bedrijfsopzet en met tot grotere vraagstukken rondom bouw en bedrijfsontwikkeling. Samen met de specialisten van Agra-Matic werkt hij de juiste route uit naar het doel dat u als agrarische ondernemer voor ogen hebt.


Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .