Home / Over Agra-Matic / Onze medewerkers / Jan Bouwman

Onze medewerkers

U wilt uw bedrijf gereed maken voor de toekomst. Wij willen u daarbij helpen met een plan op maat. Al onze medewerkers, adviseurs, specialisten, secretaresse en tekenaars van onze eigen tekenkamer, helpen uw plan te realiseren. Door met u mee te denken en zelfs een stapje extra te doen, onderscheiden wij ons. Graag helpen wij u met de realisatie van uw plannen.

Jan Bouwman

Adviseur

Jan heeft, na het succesvol afronden van zowel de opleidingen Veehouderij en Economie, zijn sporen verdiend binnen de pluimveehouderij.

Jan is bij Agra-Matic Adviseur op het gebied van milieu en bouwen in het buitengebied. Zijn jarenlange ervaring en kennis zet hij in bij vraagstukken op milieugebied, ruimtelijke ordening, vergunningprocedures en regelgeving in de veehouderij. Daarnaast kan hij u ondersteunen met uw mestboekhouding.


Meer collega's van deze afdeling

Hieronder vindt u meer collega's die werkzaam zijn in de door u gekozen sector. Door te klikken op de foto verschijnen de contactgegevens van deze persoon. Staat uw contactpersoon er niet bij klik dan op contact .